nasvermellportal22

El proper 14 de maig la companyia teatral Les Fugitives formada per la vallenca Laia Pujol, la Judith Corna i la Maria Ten, torna a Valls amb una nova proposta: “Nas vermell”, una peça de petit format protagonitzada per dues germanes que són actrius: una és molt coneguda dins el món audiovisual, en canvi l’altra és una pallassa de circ.

De la mà d’aquestes germanes el públic viurà una discussió divertida i sorprenent, que critica i al mateix temps admira el món de les arts escèniques. “Nas vermell” va ser estrenada a Barcelona dins el Cicle Gràcia Riu, i els seus personatges captiven tant infants com adults.

El passat febrer Les Fugitives van portar a Valls el seu primer projecte, l’obra de microteatre “Sóc puta, i què?”, que segons Laia Pujol “va tenir una rebuda espectacular”. “Es per això que ens fa molta il.lusió tornar a Valls”, confessa l’actriu.

lesfugitivesportal22

L’obra es representarà a l’espai gastronòmic i cultural Portal22 el diumenge 14 de maig. Hi haurà tres sessions: 18:30h., 19:15h. i 20h. Per assistir-hi no cal fer reserva prèvia i l’entrada és lliure amb taquilla inversa. Les places de cada sessió són limitades i l’aforament s’anirà omplint segons ordre d’arribada.

IMG_0128

lesfugitivesportal22-2

Share →