Inspira

portada AMUNT

Durant el passat mes de juliol el cicle De gust ens ha ofert una selecció d’artistes proganitzada per veus femenines. I durant el mes d’agost és el torn de les veus masculines. Aquest dimecres dia 13 a les 20h. tindrem l’ocasió de gaudir del grup Inspira en format duo amb Jordi Lanuza i Fer Acosta.

Inspira_portal22

Les seves lletres, sempre oníriques i tendres, acompanyen i acaronen unes composicions intimistes, càlides i preciosistes. I és que Jordi Lanuza, el personatge que hi ha darrere d’Inspira, és un compositor i lletrista de gran magnitud.

El seu tercer i darrer disc  titulat «Amunt!» (Amniòtic Records, 2013) és un disc optimista i amb molta força. Conté l’energia de la banda en directe, amb unes cançons rodones, la claror del pop d’autor, amb una base rítmica més contundent que mai.

La producció del disc ha anat a càrrec de Pau Vallvé, vell col·laborador de la banda (ja va produir lʼanterior treball i és el responsable del segell Amniòtic Records). La producció sʼha enfocat cap a gravar el grup en el seu local dʼassaig (La Moleria), sense afegir més instruments ni efectes que els que el propi grup toca en concert. Un disc de banda. Amb tota la força i cruesa, i també amb tota lʼamabilitat i la delicadesa. Tot sense artificis. Ha estat enregistrat i mesclat per Joaquim “Kato” Puigtió (Take away recordings) i masteritzat per Yves Roussel.

Els músics en aquest tercer disc han estat: Dario Vuelta (baix), Cristian Diana (guitarra elèctrica), Fer Acosta (Omnichord i 2es veus), Jordi Lanuza (guitarres acústiques, elèctriques i veus), Pau Vallvé (bateries i 2es veus) i les col·laboracions especials de lʼAnaïs Pascual, el Valen Nieto (Raydibaum) i la Maria Coma.

Pel que fa als dissenys del disc, tan la portada com totes les il·lustracions de lʼinterior han estat fetes per la popular i talentosa il·lustradora Paula Bonet, reforçant el to fresc i optimista del disc.

Precisament una de les il.lustracions que conté aquest disc es pot contemplar al Portal 22: http://portal22.cat/nits-que-no-acaben-mai/

nitsquenoacabenmai