BAR

El bar és l’espai central de l’establiment on hi conflueixen tota la resta d’espais: cuina, menjadors i terrassa.
Com a tots els bars, el seu element principal és la barra, que a més de prendre-hi copes també s’hi pot menjar còmodament.
Com a curiositat, la nostra barra està feta de paper d’oficina reciclat. Un 90% del material és paper reciclat i el 10% restant són resines i colorants naturals.
A l’hora d’escollir el material per fer la barra ens varem plantejar molts materials: fusta, vidre, marbre, fins i tot diversos materials sintètics. Finalment varem apostar per aquest material anomenat Paperstone perquè transmet un missatge altament pedagògic: els residus són recursos.
Reciclar o reutilitzar és l’art d’obtenir un objecte valuós, útil, elegant a partir d’un material aparentment inservible.
No coneixem cap més lloc on hi hagi una barra de bar construida amb aquest material. Si algun dia trobeu una barra feta d’aquest material, feu-nos-ho saber!
Aquesta exclusivitat implica que desconeixem com envellirà aquest material amb el pas dels anys. Ho sabrà fer amb elegància? o anirà perdent el seu encant? Només el temps ho dirà.., i esperem anar observant aquesta evolució amb la teva companyia 🙂