Hola primavera 2015

HOLA PRIMAVERA és la festa de benvinguda a la primavera que celebrarem el proper dia 21 de març al Portal 22 i comptarem amb la sessió de Plan B Dj! Entrada gratuïta!

holaprimavera-2015-gran

Plan-B és un dels Dj’s més polifacètics del nostre país. Els 10 anys d’experiència davant dels plats el doten d’un ampli bagatge musical que engloba molts estils com rock, drum and bass, electro, dubstep, hip-hop, hits o tendències més actuals com el trap o el twerk. Aquest ventall d’estils li han permès punxar en festivals tan dispars com el Viña Rock, Hatortxu Rock, Rototom o el FIB i fer més de 100 actuacions el passat any 2014 per tota la península.

planb-dj-portal22-2014

Ha treballat, ja sigui en la producció o com Dj de directe amb Obrint Pas, Aspencat, Dremen, Zoo, Los Chicos del Maíz, NomadaSquad o Orxata Sound System.
És un dels màxims exponents de la cultura mash-up d’Espanya i finalista dos anys consecutius de la prestigiosa competició de deejing mundial Red Bull Thre3style. Ha editat 5 volums dels seus mixs «In Mix We Trust», senya d’identitat de les seves mescles ràpides i caràcter polifacètic. Tres d’ells estan realitzats en estudi y un en directe, gravat la nit de cap d’any de 2010, davant més de 6000 persones. Aquestes creacions són un «Melting Pot» musical on s’entremescla l’electrònica més vanguardista amb els clàssics dels 80 i 90, passant també pel rap, metal, pop, rock o el reagge, així com remixos extranys de diversos estils. Els BPM’s no són un problema… La suma de totes elles assoleix la xifra de 400.000 plays a Soundcloud i li va valer per gravar un mix exclusiu de dues hores per Radio3.