Kimberly i Clark

KIMBERLY i CLARK sonar 2013

Aquesta parella de djs i productors de Barcelona és coneguda per les seves mescles impossibles d’electrònica i bizarrisme , amb constants injeccions de hits de tots els temps , sent capaços de posar cap per avall tant a la sala més indie i moderna de la ciutat com la carpa de hard techno del festival de torn, passant per l’escenari principal de les festes del teu poble. Efectivament, es tracta dels fills no reconeguts de Raffaella Carrà i Daft Punk .

Van començar muntant saraus per les principals sales de la península com a part del col·lectiu Plastidécor. Ara s’han centrat en la música, que és el que els posa calents de veritat, remixant a Celia Cruz, Love Of Lesbian, Stacey Q, Jackson 5 o Guillermina Motta (amb We Like Turtles).

 

KIMBERLY i CLARK foto club1

 

Des dels seus inicis a prop del 2003, aquests camaleònics melòmans han explotat cervells en les més diverses festes: Razzmatazz, Apolo, BeCool, KGB, La Terrrazza, Sidecar (Barcelona), Marc Aldany, Wind (Madrid) , Fever (Bilbao) , Cotton Club (Lleida) , Boulevard (Saragossa) , Cosmos (Sevilla) , Vogue (Granada) , Sala Rojas (Múrcia) , Nikki Beach (Marbella) , La Moderna (Vilafranca del Penedès)… són uns quants exemples de llocs que han estat testimoni de les seves frenètiques i sorprenents sessions, gairebé sempre amb aquest toc d’humor que els caracteritza. També ho han estat festivals tan diversos com Summercase (2008), PALMFEST (2009), FESTUS (2010), Klubbers DAY (2011), FARADAY (2012), o el 20è aniversari de SÓNAR (2013).

I si a la coctelera afegim que punxen amb tres platines de cd i el Q2 Dual dj que els permet dues preescoltes independents, el resultat final és l’equivalent a un ànec rosa amb orelles de conill: molt boig tot.

 

KIMBERLY i CLARK 2013 foto2p

 

No només han donat nom a la marca líder de productes d’higiene, que és fidel seguidora d’aquesta parella, sinó que també han compartit escenari amb éssers de la talla d’Interpol, Shinichi Osawa, Zombie Nation, Love Of Lesbian, Alan Braxe, Maral Salmassi, We Are Standard, Les Petits Pilous, Proxy o Mendetz per posar només alguns exemples.

https://twitter.com/KiCdjs
http://www.youtube.com/user/KiCdjs
http://www.mixcloud.com/KiCdjs
https://www.facebook.com/KiCdjs

 

KIMBERLY i CLARK 2013 foto1p