Moleskine

El Portal 22 té el plaer d’acollir l’estrena del monòleg de l’actriu vallenca Violant Llopis titulat Moleskine.

A continuació hi trobareu tots els detalls de l’espectacle, fotografies i videos.

 

moleskine

 

FITXA ARTÍSTICA
AUTOR : Jordi Cervera
ACTRIU: Violant Llopis
DISSENY I FOTOGRAFIA: Judit Ferré

Basat en la Direcció de Jordi Vall en l’espectacle “ CCCR El Mort “ pel Centre d’Arts Escèniques de Reus ( CAER ) al Teatre Fortuny el Gener de 2008.

CARTELL

MOLESKINE de Jordi Cervera amb Violant Llopis.

El monòleg Moleskine és un tast de teatre de proximitat, teatre cinematogràfic, viu, intens i colpidor.

No és un monòleg convencional, el públic no seurà a platea i l’actriu no estarà a l’escenari. 15 minuts d’intensitat absoluta on les paraules es transformen en dards potents que es claven, impacten i deixen rastre.
Amb una comunicació directe amb l’espectador, creant-se un vincle molt especial entre l’actriu i el públic, tan és així, que el públic es sentirà protagonista.

Foto3

Moleskine és una història d’amor i mort. I potser també d’amor i d’odi. I d’odi i mort. I de solitud i desesper. I d’esperança i de traïció. I de rebuig i d’acceptació. I de crisi i d’amargor. És una noia i un cadàver, o l’ombra d’un cadàver i l’ombra d’una noia. El moment dur de la veritat, d’una veritat que potser valia més que seguís sent una mentida. Qui sap.

Foto1

NOTA DE L’AUTOR
Moleskine és el meu primer text teatral seriós, concebut com un tot i formant part d’un projecte unitari, la primera aproximació diguem-ne professional al text dramàtic amb totes les seves conseqüències.
I quan no t’ho has plantejat mai abans, trobar una actriu com la Violant Llopis que dóna vida a allò que tu has escrit a un pam dels teus ulls és una sensació absolutament corprenedora. Fins l’estrena del muntatge, la relació autor-text era només la creació i algun contacte concret amb lectors, coneguts la majoria de vegades i desconeguts en ocasions. Però que les paraules agafin vida, sentiment, passió, moviment, que es converteixin en el cos i l’ànima de la Violant és màgic.

Però per damunt de tot s’imposa només una realitat indiscutible, Moleskine és la Violant Llopis, la seva força interior i exterior, la capacitat per parlar d’amor, de mort, d’odi, de solitud, de desesper, d’esperança i de traïció. La capacitat per aconseguir que el text de fons sigui el de menys i que el que de veritat mereixi la pena sigui veure-la a un pam, sentir el seu alè, veure les gotes de suor i sentir tota la seva força esclatant a cada frase, a cada moviment. Una experiència que val la pena no perdre’s. De veritat!

Jordi Cervera

foto Jordi

JORDI CERVERA
Periodista, responsable del blog de llibres de Catalunya Ràdio i el portal 324. http://blogs.ccrtvi.com/jordicervera.php

VIOLANT LLOPIS
Actriu Vallenca, es va formà a l’Escola Eòlia, Centre d’Estudis d’interpretació veu i dansa de Barcelona.  www.violantllopis.com

FACEBOOK
Pàgina del Monòleg Moleskine www.facebook.com/teatreMoleskine

Foto2

Aquí us deixem uns videos per anar fent boca:

http://www.youtube.com/watch?v=VKhmRp1xYYM
http://www.youtube.com/watch?v=Zm_TscoKmqE