Popurri 2019 – 2020

 

Arriben les festes més bèsties de l’any al Portal22 amb una sel·lecció de djs que ens faran ballar fins a no poder més.

Aquestes són les quatre sessions que us hem preparat per enguany:

 

popurri-nadal19-20

 

Jobo Fresno

House en estat pur amb més de 20 anys d’experiència.
S’ha mogut en clubs com P16, Vamp, Otto Zutz i diferents festes a Beach clubs com Volcano, Lotus, Meridien RA… i la nit del solstici d’hivern el tornarem a tenir al Portal22. Let’s dance!

7df1191d-bad1-4fd6-8ca1-3a5d57ebc9a2

 

RADIOCONTROL

Radiocontrol és dj i productor barceloní que no és fàcil catalogar dins un estil. Activista incansable de l’escena local, un dj obsessionat amb alguna cosa molt simple: passar-ho bé. Definir un gènere és difícil quan un dj es mou constantment entre house, garatge, techno, electro i inclús trencant el ritme i deixant-se endur pel trap o el twerk… així que millor ho deixem en BASS!

Ja han passat anys des de que el seu Noise Club deixés petjada a Barcelona, i la seva residència actual a Nasty Mondays: Nasty Bass segueix el mateix camí. La seva tècnica depurada i el seu estil en constant mutació són els pilars que l’han portat a cabines i festivals, grans i petits, del nostre país i part de l’estranger (Razzmatazz, Nitsa, Becool, Zoológico, Casino Royale, Space, Metro Dance Club, Ohmycat, FDAU o Mashroom Club i festivals com Sónar o O’Marisquinho entre d’altres.

No hi han barreres ni límits, i així ho entén Radiocontrol. Al final la única meta és gaudir de la música i la resta, almenys durant unes hores, no importa!

radiocontrol-nasty

 

Geena dj

Geena comença com un deejay professional el 2008 gràcies a la seva admiració i sentiment per la música. Molt versàtil en els seus estils a House Music va començar a treballar com a resident Dj al Club Catwalk, Barcelona (un dels clubs més importants del house d’aquesta ciutat). El mateix any comença una gira com a resident Dj per Playboy Espanya. El 2009 va ser resident de W Barcelona fins al 2017 i Dj convidada a W Doha també.

Ara és un gran moment per a Geena, que és una de les noves deejays residents al Melià Sky Bar i als partits del Barça al Camp Nou i començà com a productora l’any passat.

Els seus conjunts es reprodueixen amb passió, energia i amor per House Music, ella és una deejay versàtil i elegant.

 

geena

 

Viktor Ollé

La seva vida musical ha estat influenciada per diversos estils. Des de ben petit el Funk, el House, el Disco i la música Electrònica van donar forma al seu gust musical.
Des de 2015 és el responsable de la programació de djs de Purobeach Barcelona al Hilton de Diagonal Mar on hi ha desenvolupat diverses facetes en la seva trajectòria musical.
Viktor Ollé, que ha estat resident del Crappy Tuesdays de la Sala Apolo des de 2009, també té un alterego: Ohllé, amb una vessant més soulful, souse, disco i deep house.
Ha actuat en diverses sales com Space (Eivissa i Menorca), Vibes (Hong Kong), Lexington (London), Pikes (Eivissa), Razzmatazz, Lido (Berlin), Plastic (Milan), Red Lion (Marsella), Primavera Sound 2018, BIME 2017, Rock Nights Ibiza, LA3, 101 (Bilbao), Abarset (And) 2015-2019, Festival do Norte 2015, Arenal Sound 2016, Palmfest Festival 2014, Confeti, Sala REM (Murcia) i diferents esdeveniments com Extrem Sports Movistar, Conde Godó ATP Tour 2014, San Miguel Snow Beer Tour 2015-2019, Burton Total Fight Festival 2010-2019.
La nit de reis tindrem el luxe de gaudir-ne al Portal22 amb una sessió indietrònica. Un comiat inmillorable d’aquestes festes!

CrappyTuesdays_Viktor