Town of Runners

Valls serà una de les 40 ciutats (de Catalunya, País Valencià, Mallorca, diversos indrets de l’Estat espanyol i Xile) que acollirà l’estrena de la pel.lícula documental Town of Runners dins el marc del Documental del Mes.

TownofRunners

Aquesta pel.lícula tracta sobre la petita comunitat d’Etiòpia de la qual han sortit grans atletes de llarga distància que s’han endut totes les medalles dels últims jocs olímpics.
Per veure el trailer i tota la informació clica aquí.

215-Town_of_Runners_Dogwoof_7_Woliso_Girls_sm small

Podràs gaudir d’aquesta pel.lícula el dimecres dia 10 de juliol a les 8 del vespre al Portal 22. Es projectarà en versió original subtitulada en català i l’entrada serà gratuïta.
D’aquesta manera el Portal 22 t’acosta documentals internacionals a prop de casa teva i contribueix a ampliar l’oferta cultural del nostre municipi amb una programació audiovisual de qualitat.

El Documental del Mes és una iniciativa de la productora Parallel 40, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa i té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors. Parallel 40 també és la organitzadora d’altres iniciatives com el reconegut festival DocsBarcelona.

Farem una única projecció de Town of runners, així que no perdis la oportunitat de veure aquest documental fantàstic!