Calçofest

El diumenge 24 d’abril se celebrarà la festa de final de temporada de la cuina gastronòmica del calçot, la Calçofest, amb la participació del Forn de Nulles i de sis restaurants: Almosta, Cal Ganxo, L’Esportell del Bou, El Llagut, Masia del Pla, Sauló i el Portal 22 i organitzat pel portal web Restaurant Calçotada.

CARTELL-CALÇOFEST_IMPRIMIR

Serà una festa oberta a tothom i a l’aire lliure dins el recinte de Cal Gantxo que començarà a les 11h i s’allargarà fins a les 19h, i que inclourà un vermut musical, activitats infantils i familiars, tallers, un concert i, per descomptat, una variada degustació de cuina del calçot que oferirà una vintena de plats a triar.

platets calçofest

Totes les degustacions es pagaran amb ‘calçotets’, una moneda elaborada per a l’ocasió i que es podrà bescanviar a l’entrada del recinte. Un ‘calçotet’ valdrà un euro. Tanmateix, a partir de la setmana que ve els diferents restaurants i el forn participants posaran a la venda anticipada talonaris de 25 calçotets a un preu de 20€, el que suposarà un estalvi de 5€.

La Calçofest començarà a les 11h amb activitats d’animació infantil i familiar i música en directe a càrrec d’un Dj que amenitzarà el matí i que acabarà amb un vermut. Seguidament començarà el festival gastronòmic, amb més de vint plats, entre salats i dolços, que costaran entre els 3 i 5 ‘calçotets’.

Després de dinar hi haurà un taller de gintònics i es reprendran les activitats de lleure familiars i per a la canalla, i a les 5 de la tarda començarà el concert final de festa a càrrec dels King Morro.

La Calçofest disposarà de diferents ambients en els quals es repartiran la barra, els estands de cuina, un menjador central a l’aire lliure i d’altres amb taules altes més informals, així com un espai musical.

Amb la Calçofest hi col·laboren: Cervesa Rosita, Vermut Montseta, Cava Magrinyà Calaf, Gin Modernessia i Cafès Novell, entre d’altres.