Game over

Aquest dijous dia 12 us convidem a veure el Documental del mes de novembre: «Game over», un documental que no et deixarà indiferent. El joc, s’ha acabat, benvingut al món real.

GAME-OVER_IMG_2846

Espanya, Alemanya (2015) 78 min
VO en català, castellà i persa

:: La història
Djalal estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Criat com a fill únic d’una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capricis. Tenia tot tipus d’armes de joguina per jugar a fer el soldat i, a mesura que creixia, els seus jocs s’anaven fent més i més sofisticats. Va començar a gravar-se a ell mateix en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar-los a Youtube sota la identitat cibernètica de Lord_Sex, amb milers de seguidors.
Seguint aquest somni fins a l’extrem, va anar a lluitar a l’Afganistan com a franctirador. Però a la guerra no hi ha tanta acció com a les pel·lícules…
Djalal torna a casa dels seus pares desencantat, i s’adona que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família, i es veu obligat a prendre decisions.
El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc en el món real.

game-over

:: La directora
Alba Sotorra és una directora i videoartista establerta a Berlín. Els projectes més destacats de la seva filmografia són Unveiled Views (2008) i Qatar the Race (2011). Actualment està desenvolupant un projecte transmèdia sobre enginyeria climàtica i un documental sobre les maternitats subversives.

:: Premis i festivals
Karlovy Vary International Film Festival – República Txeca, 2015.

DocsBarcelona. Premi Nou Talent – Espanya, 2015.
Documenta Madrid – Espanya, 2015.
Festival de Málaga – Espanya, 2015.

:: Fitxa tècnica
Direcció: Alba Sotorra
Guió: Isa Campo
Direcció de fotografia: Jimmy Gimferrer
Muntatge: Cristóbal Fernández
So: Alejandro Fernández
Música: Michael Fakesch
Producció executiva: Carles Pastor, Marta Figueras, Dirk Manthey

game-over2

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Bi6rHlkWt1k