Marc Gascons + Paco Pérez (Cocina Conciencia) + Canned dreams

logo

Aquesta sessió de Film & Cook 2013 combina un showcooking d’un xef reconegut i una pel.lícula: Marc Gascons + Paco Pérez (Cocina Conciencia) + Canned dreams

Es podrà veure el dissabte 23 de novembre de de 17.00h – 19.30h a la Sala 1 dels cinemes Aribau de Barcelona.

MARC GASCONS

El cuiner Marc Gascons és cap de cuina del restaurant Els Tinars de Llagostera a Girona. Ha estat reconegut per una cuina tradicional que respecta el producte i la matèria primera i productes de temporada preservant sempre l’esperit de la cuina catalana i especialment a la cuina empordanesa. És un exemple de la continuïtat generacional de la restauració tradicional catalana.
Marc Gascons és integrant del col.lectiu Joves Cuiners i pertany a una nissaga de cuiners i professionals de la restauració amb gairebé un segle d’història a Sant Feliu de Guíxols. El restaurant que dirigeix al costat de la seva germana compta amb un estel Michelin des de 2008.
Es va formar a l’Escola d’Hosteleria de Girona i ha treballat en restaurants com el Can Gaig de Carles Gaig a Barcelona, en L’Esguard de Sant Andreu de Llavaneres de Miguel Sánchez Romera, en el Sant Pau de Sant Pol de Mar amb Carme Ruscadella, en Le Grande Ryeu d’Alain Boshman a Bèlgica i amb Martin Berasategui en Lasarte. A més també ha col.laborat puntualment amb Ferrán Adrià, Juan Mari Arzak i Joan Roca.

marc_gascons

CANNED DREAMS

Documental | Katja Gauriloff | Finlàndia | 2012 | 81 min

“Canned dreams” és un viatge líric a travès del món. En el documental es construeix un retrat de diversos treballadors a través de les seves pròpies històries i somnis personals.
Anem coneixent-los seguint la ruta que traça un producte alimentari enllaunat. Inicia el seu viatge des de l’altre costat del món i viatja per tota Europa. Darrera d’aquest producte hi ha innombrables parells de mans i amb elles, gent i les seves històries i descobrim que aquesta llauna podría representar una metàfora de l’Europa multicultural.

canned dreams