Radiocontrol

El proper dia 24 de desembre, durant la nit de Nadal, el Portal 22 treurà fum, fum, fum!

radiocontrol-nitnadal14-portal22

Dj Radiocontrol, actual dj resident del Nasty Mondays de la Sala Apolo de Barcelona i guanyador del Pioneer Resident dj 2014, vindrà a Valls a oferir-nos una sessió que promet ser una festassa!

RC-Fotomaton-Apolo-v2

Radiocontrol és dj i productor barcelonès al que mai ha resultat fàcil catalogar dins d’un estil concret. De l’Indie al Techno, del Disco al Dubstep, del trap al rock, del garatge al twerk, Bass i House… però amb una idea molt clara: cal passar-ho bé!

radiocontrol-13

 

radiocontrol-11

 

radiocontrol-5

El seu Noise Club va marcar un abans i un després a la ciutat comptal i la seva actual residència al Nasty Mondays: Nasty Bass segueix la mateixa estela. La llista de cabines on ha punxat és llarga: Razzmatazz, Nitsa, Becool, Zoológico, Casino Royale, Space, Metro Dance Club, Ohmycat, FDAU, Sunder o Mashroom Club i festivals com Sónar, O’Marisquinho o 4Every1 entre d’altres.

radiocontrol-nastybass-8

radiocaontrol-nastybass

La seva tècnica depurada i un estil inclasificable són els estandarts que l’han portat per les cabines i festivals, grans i petits, del nostre país i part de l’estranger.
A l’estudi, aquest eclecticisme el transforma en un productor camaleònic que firma temes o remixos en clau de EDM, house, moombahton, pop o el que li transmieti cada cançó; deixant-se portar pel moment i la inspiració.

 

radiocontrol-nastybass

No hi ha barreres ni límits, i així ho entén Radiocontrol. Al final la única meta és gaudir de la música, i la resta, almenys durant unes hores, no importa!

radiocontrol-sallent