Sóc puta, i què?

cartell socputag5febrer

Laia Pujol, Maria Ten i Judith Corona són Les Fugitives.
Les Fugitives és una companyia de teatre emprenedora on hi regna la passió per les arts escèniques i implicada amb el dia a dia. Aposten per una dramatúrgia en clau femenina on la dona és sempre la protagonista.

lesfugitives

I de què fugen Les Fugitives?
Doncs de la prepotència, de la hipocresia i del masclisme.
I cap a on fugen?
Cap als escenaris, on des d’allà planten cara.

El proper escenari des d’on plantaran cara serà al Portal22 on hi representaran l’obra de microteatre Sóc puta, i què?
L’obra de vint minuts de durada parla de la condició de la dona a la societat, de la feina i de relacions amoroses, però sobretot parla de l’amistat.
Tres amigues comparteixen pis quan un dia l’estabilitat es trenca al rebel.lar-se la professió secreta d’una d’elles. Podrà aquest conflicte acabar amb l’amistat?

La resposta la trobareu el proper diumenge dia 5 de febrer a qualsevol de les tres sessions previstes: a les 19h. a les 19:45 i a les 20:30. Per assistir-hi no cal fer reserva prèvia i l’entrada és lliure amb taquilla inversa. Les places de cada sessió són limitades i l’aforament s’anirà omplint segons ordre d’arribada.

lesfugitives2

La peça Sóc puta, i què? va ser guardonada pel concurs de Lletres Joves organitzat pel districte d’Horta Guinardó. El jurat format per escriptors de prestigi, entre ells Màrius Serra, va atorgar el primer premi al guió de l’obra, i va ressaltar-ne la seva originalitat i la seva teatralitat.

laia pujol soc puta i què

Aquesta interessant proposta cultural ofereix, a més, l’oportunitat de veure actuar per primera vegada l’actriu vallenca Laia Pujol a la seva ciutat. T’ho perdràs?

Laia-Pujol

Per saber-ne més coses, als següents links podeu accedir a les xarxes socials de Les Fugitives:
Facebook
Instagram
Twitter