Drops of heaven + Hans Ovando

logo

La següent sessió de Film & Cook 2013 combina un showcooking d’un xef reconegut i una pel.lícula: Hans Ovando + Drops of heaven

Es podrà veure el dijous 21 de novembre de 16.00h a 18.45h a la Sala 1 dels cinemes Aribau de Barcelona.

HANS OVANDO

Hans Ovando és mestre pastisser d’orígen xilè, cap obrador de la pastisseria Bubó i guanyador del premi Spanish Chocolate Master d’aquest any 2013.
Es va formar a Hofmann, Espaisucre, Solé Graells, i va créixer amb un dels pastissers més prestigiosos, Carles Mampel. Durant la seva estança al Bulli, Albert Adrià li va demostrar que l’impossible es pot convertir en possible, i que pels miracles s’hi triga una mica més.
A la pastisseria Bubó dirigida per Carles Mampel, la selecció de pastisseria es renova constantment introduint nous productes i eliminant gradualment els que han acabat el seu cicle. El tipus de productes depèn de cada temporada, així com de la demanda, però també depèn de les noves creacions que es realitzen al taller. Bubó dóna un gir cap a la modernitat del concepte clàssic de pastisseria i ofereix un joc equilibrat dels sentits del gust i de la vista. representa un dels màxims exponents de la renovació de la pastisseria tradicional i totes les creacions dolces i salades estan preparades amb productes d’alta qualitat.

WCM_Spain_Day3_Hans_Ovando_AtWork__P1Z4717

DROPS OF HEAVEN

Documental | Atsunori Kawamura | Japó | 2012 | 113 min | Competitiva
“Drops of heaven” és un documental que explora en l’origen de la “Sopa de la Vida” que l’artista culinària de 88 anys d’edat Yoshiko Tatsumi porta cuinant tota la seva vida.
Els bonics i delicats paisatges japonesos ofereixen una increible varietat de collites sota l’atenta vigilància de savis grangers. Yoshiko escogeix els millors ingredients i cuina amb extrema dedicació.
Més enllà dels vapors de la “Sopa de la Vida” de Yoshiko Tatsumi, batega el record dels temps oblidats en què la gent s’alimentava i vivia en pau.

film-drops-of-heaven