Film & Cook

Del 21 al 24 de novembre podrem gaudir d’un festival original pensat per satisfer tots els nostres sentits. És el Film & Cook, un festival que combina cinema i gastronomia als cinemes Aribau de Barcelona.

logo

L’objectiu de Film & Cook és descubrir, treballar i experimentar la relació entre dos dels conceptes i arts que envolten la nostra vida: el cinema i la gastronomia. Per a això inclou en la seva programació la projecció de documentals, llargmetratges i curts de temàtica gastronòmica amb el maridatge de les projeccions de la mà d’importants figures del món culinari. A més Film & Cook també pretén oferir una experiència enriquidora per al públic convidant-lo a participar a xerrades, col.loquis, tallers o degustacions de diferents productes.

Si aprofundim a la programació de Film & Cook 2013, ens trobem amb els noms com Albert Adrià, Quique Dacosta, Ramón Freixa, Angel León, Andoni Luis Aduriz, David Muñoz, Jordi Cruz entre d’altres, formaran part de la secció Cooks en la qual presentaran les seves pròpies cintes gastronòmiques o maridaran una de les projeccions del festival. En la secció competitiva, Films, es donaran cita les produccions cinematogràfiques internacionals més representatives del moment.
Film & Cook també ens ofereix maridatges entre el cinema clàssic i la mixología moderna. Amb dels bartenders Diego Cabrera, Alberto Pizarro, Sergio Padilla i Héctor Henche, es podrà gaudir de quatre còctels únics inspirats en els quatre films clàssics que es projectaran al final de cada jornada: Casablanca, La Quimera de l’Or, 2001: Una odissea en l’espai i Com a aigua per a xocolata.

 

film

 

El Portal 22 disposa de 30 entrades dobles del Film & Cook per repartir entre els que seguiu les intruccions del següent post del nostre facebook.

Disposem de dues entrades dobles per cada una de les següents sessions:

 

1- projecció + showcooking

dijous 21 de novembre de 16.00h – 18.45h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Drops of heaven + Hans Ovando

 

2- projecció + showcooking

dijous 21 de novembre de 19.15h – 21.20h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Jordi Cruz + Make Hummus, not War

 

3- projecció + showcooking

divendres 22 de novembre de 16.00h – 17.40h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Jordi Herrera + Meat Hooked!

 

4- projecció + showcooking

divendres 22 de novembre de 18.10h – 19.45h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Nandu Jubany + Transfiguració + Reverie + Mr Okra

 

5- projecció + showcooking

divendres 22 de novembre de 20.15h – 21.15h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Albert Adrià + Material audiovisual A. Adrià + Vicenç Asensio

 

6- projecció

divendres 22 de novembre de 22.00h – 23.40h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Love and lemons

 

7- projecció + showcooking

dissabte 23 de novembre de 16.00h – 18.00h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Xavier Franco + The last shepherd

 

8- projecció + showcooking

dissabte 23 de novembre de de 17.00h – 19.30h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Marc Gascons + Paco Pérez (Cocina Conciencia) + Canned dreams

 

9- projecció + showcooking

dissabte 23 de novembre de de 20.00h – 21.45h (Sala 1de cinemes Aribau de Barcelona)

Sergio & Javier Torres + Rawer

 

10- projecció + showcooking

diumenge 24 de novembre de 17.00h – 17.55h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Fina Puigdevall + Pere Planagumà + A restaurant, a dream

 

11- projecció + showcooking

diumenge 24 de novembre de 18.30h – 20.45h (Sala 1 de cinemes Aribau de Barcelona)

Carles Abellán + Hotchpotch

 

També tenim entrades per les sessions nocturnes on es mariden cinema clàssic i la mixologia moderna. Així, amb els bartenders Diego Cabrera, Alberto Pizarro, Sergio Padilla y Héctor Henche, es podran degustar quatre còctels únics inspirats en els films corresponents. Aquestes sessions de cocteleria i cinema clàssic estaran precedides per una sèrie gastronòmica: Fresh off the boat y Munchies que ens mostrarà el costat més ocult, transgresor i divertit de la gastronomia.

 

12- projecció + cocteleria

dijous 21 de novembre de 22.15h – 01.00h (Sala 2 de cinemes Aribau de Barcelona)

Diego Cabrera + Serie VICE + Casablanca

 

13- projecció + cocteleria

divendres 22 de novembre de 22.15h – 01.00h (Sala 2 de cinemes Aribau de Barcelona)

Sergio Padilla + Serie VICE + La quimera del oro

 

14- projecció + cocteleria

dissabte 23 de novembre de 22.15h – 1.35h (Sala 2 de cinemes Aribau de Barcelona)

Héctor Henche + Serie VICE + 2001: Una odisea en el espacio

 

15- projecció + cocteleria

diumenge 24 de novembre de 22.00h – 01.00h (Sala 2 de cinemes Aribau de Barcelona)

Alberto Pizarro + Serie VICE + Como agua para chocolate