Sin mala espina

Cada vegada més persones, inclosos molts pescadors, prenen consciència de la necessitat de canviar el model insostenible actual per a garantir la supervivència dels ecosistemes marins.
Des d’ara disposem d’una guia que ens orientarà a escollir el peix i el marisc a l’hora d’anar a comprar.

libro-sin-mala-espina-guia-de-consumo-responsable-de-pescado-y-marisco_portal22

La guia ofereix criteris per les persones que estem convençudes de que el consum és una eina fonamental per canviar aquesta situació. Amb ella podem evitar els productes que no estiguin degudament etiquetats o que la seva captura estigui associada a un major impacte ambiental i social.
A la guia, a més, s’han evaluat les 71 espècies més consumides als nostres hogars i s’ha elaborat una recomanació de consum amb instruccions per una elecció més responsable.

Des del Portal 22 volem agraïr a la Lydia Chaparro l’enorme esforç dedicat a aquest projecte que de ben segur ens facilitarà l’elecció del que comprem a la peixateria i contribuirà a millorar el tant malmès medi ambient marí.

Així doncs, s’han acabat les excuses. Ara podem estar més informats i contribuir en la sostenibilitat dels ecosistemes de mars i oceans des de casa. Perquè volem que els nostres fills, néts i totes les generacions futures també en gaudeixin!

El preu de la guia és de 10 euros i podeu demanar-la al Portal 22, o bé comprar-la via web:

http://www.ecologistasenaccion.org/tienda/editorial-libros-en-accion/1196-libro-sin-mala-espina-guia-de-consumo-responsable-de-pescado-y-marisco.html